Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Subnautica

Subnautica kommer til Playstation 4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Unknown Worlds undervands horror-adventure Subnautica er snart klar til at svømme ind på Playstation 4. Det er Panic Button, der står for udviklingen af konsolversionen, og også dem der tager sig af Xbox One-versionen. Planen er at have spillet klar digitalt og fysisk i efteråret.

Adam Creighton, Studie GM og Director of Development hos Panic Button, havde glæden af at annoncere spillet på PlayStation blog. Subnautica handler om at overleve på en fremmed planet, der hovedsageligt er dækket af vand. For at gøre det skal man finde mad, vand og ressourcer til at bygge udstyr og base.

PC-versionen kan spilles på både HTC Vive og Oculus Rift, men det ser ikke ud til, at det vil være muligt at opleve på Playstation VR. Ovennævnte blog-opslag nævner i hvert fald intet om det.

HQ
Subnautica

Relaterede teksterIndlæser mere indhold