Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost of Tsushima

Sucker Punch arbejder vist også på et "spektakulært multiplayer-spil"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det ikke helt definitivt er blevet afsløret, så ved vi næsten med sikkerhed, at Sucker Punch arbejder på en efterfølger til Ghost of Tsushima. Hvad der dog så sandelig er ny information, er at de også har et andet projekt i støbeskeen, et projekt der nok er separat fra udviklingen af efterfølgeren.

De har nemlig for nylig slået et nyt jobopslag op, hvor de beskriver spillet som værende et "spektakulært multiplayer-spil". Selv hvis Ghost of Tsushima-efterfølgeren har en kooperativ Legends-del fra start af, så synes det ikke at være en præcis måde at beskrive projektet på, så vi tænker at det er noget andet.

"Our talented multiplayer designers create awesome game team experiences, and you'll be pivotal in bringing that creativity to life in a spectacular multiplayer game," står der.

Jobbeskrivelsen fortæller os desværre ikke meget mere, men det lyder nu meget spændende.

Ghost of Tsushima

Relaterede tekster

2
Ghost of Tsushima LegendsScore

Ghost of Tsushima Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Sucker Punch har givet os en gratis multiplayer-opdatering til Ghost of Tsushima, og den er ret fed. Velkommen til Legends.

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Sucker Punch skifter superhelte ud med samuraier og leverer et spil fyldt med skønhed, drama og lidt ensformige hovedmissioner.Indlæser mere indhold