Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Order: 1886

Sucker Punch-medarbejder afslører at en The Order: 1886-efterfølger på et tidspunkt var under udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har udgivet en række succesfulde førstepartseksklusiver i løbet af denne konsolgeneration, men der har også været nogle missere imellem, såsom The Order: 1886, som godt nok viste stort potentiale, men som mange i sidste ende mente var for overfladisk

Siden da har rygterne svirret om en efterfølger, men der har ikke været nogen tegn på et eksisterende samarbejde imellem Sony og udvikleren Ready at Dawn. Dog lader det nu til, at en efterfølger har været under udvikling.

Forfatter Jordan Lemos, der lige nu arbejder hos Sucker Punch på Ghost of Tsushima, snakkede for nyligt om spillet i et podcast, og her afslørede han at de enten stadig eller har arbejdet på en efterfølger.

"Last I heard, they were actually doing a second one. So I don't know if they were already in development at that point so they were like 'Well, let's just keep going and hoping the next one's better or people like it more' kinda thing."

Historien begyndte efterfølgende at blive samlet op, og det lader derfor til at Lemos har fortrudt sin udtalelse, og har skrevet følgende på Twitter.

"Before this gets any more out of hand, I know nothing about a sequel. "

Dette kommer dog først efter at historien blev skrevet på diverse sider på internettet. Hvad tror du?

The Order: 1886

Relaterede tekster

The Order: 1886Score

The Order: 1886

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Ready at Dawns actioneventyr er nu endelig parat, og vi har fældet dommen over det PS4-eksklusive spilIndlæser mere indhold