Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Sumo imponerede af Wii U

"Meget mere RAM end vi troede"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Official Nintendo Magazine har fået sig en snak med produceren på det kommende Sonic & All-Stars Racing Transformet, Steve Lycett. Han fortæller at Sumo Digital er meget mere imponerede over Wii U end de havde forventet, da konsollen har vist sig at overraske ydelsesmæssigt.

"Der er altid overraskelser og uventede udfordringer når man udvikler på en ny konsol. Da vi første gang fik fingrene i hardwaren, var den første overraskelse hvor kapabel GPU'en er. Vi havde bekymret os om hvorvidt vi skulle skrive alle vores effekter og shadere om i spillet, men de fungerede fint", siger Lycett.

Lycett er også imponeret over konsollens mængde hukommelse: "Wii U ser lige så godt ud som enhver af HD-platformene. Wii U har meget mere hukommelse, og det kan vi udnytte med mindre komprimering på elementer og teksturer, så det hele kommer til at se flot og skinnende ud".

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Relaterede tekster

5
Rygte: Nyt Sonic kart-racer er på vej

Rygte: Nyt Sonic kart-racer er på vej

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Sumo Digital afslørede ved en lukket præsentation for nyligt, at de var fuld sving med arbejdet på et hidtil uannonceret karting-spil. Rygterne begyndte i den forbindelse...

7
Sonic Racing vs Mario Kart på vej?

Sonic Racing vs Mario Kart på vej?

NYHED. Skrevet af Lee West

På gårsdagens Nintendo Direct fik vi to Sonic-annonceringer til Nintendos Wii U. Det ene var en samling minispil med Mario & Sonic, det andet var Sonic: Lost World et...Indlæser mere indhold