Dansk
Gamereactor
nyheder
Sunset Overdrive

Sunset Overdrive 2 har været under udvikling på et tidspunkt

Men det ser ikke ud til at det er planen at lave det spil længere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle af jer har måske stærke holdninger omkring massemediernes ansvar i forhold til de informationer der er sluppet ud igennem det her læk, og vi føler også med Insomniac. Vi kommer aldrig til at dele concept art, gameplay-optagelser eller direkte fremvise andet lækket materiale. Men i forhold til de faktuelle oplysninger der nu er offentligt kendt, så kan vi heller ej lade som om at den her information ikke eksisterer. Som Jeff Grubb siger, så er det nyheder, og vi er et nyhedssite. Men det betyder ikke at vi ikke tager stilling, det gør vi altid. Du kommer til at finde denne paragraf før en række af de nyheder om Insomniac-lækket i løbet af dagen. Tak for jeres forståelse.

Vi ved allerede at Microsoft har, selvom at Sony teknisk set ejer rettighederne til Sunset Overdrive, retten til at publicere to efterfølgere til spillet, der udkom eksklusivt på Xbox One i 2014. Og vi ved nu også at en direkte efterfølger faktisk var under udvikling på et eller andet tidspunkt.

Det fremgår ydermere af den lækkede data fra 2016, at der på daværende tidspunkt var blevet givet grønt lys til udviklingen af Sunset Overdrive 2, og det var faktisk meningen at påbegynde præproduktion på en 3'er allerede i oktober 2016 for at færdiggøre en slags trilogi.

Tilsyneladende blev disse planer skrinlagt til fordel for at påbegynde udviklingen af Marvel's Spider-Man, der udkom bare to år efter, så det var nok under ret aktiv udvikling på det tidspunkt også.

Det vides endnu ikke om Insomniac vender tilbage til Sunset Overdrive, men det fremgår ikke fra deres nuværende publiceringsplaner.

Sunset Overdrive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold