Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sunset Overdrive

Sunset Overdrive får ikke en Xbox One X-opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sunset Overdrive er måske ikke det første spil der flyver ind på nethinden når man tænker Xbox One-eksklusive titler, men det er uden tvivl en af de titler der fik den stærkeste modtagelse. Netop derfor er det signifikant at spillet endnu ikke har fået en Xbox One X-opdatering, og det kommer det nok heller ikke til, ifølge udvikleren Insomniac Games.

De afholdte for nylig en stor Q&A ovre på ResetEra, og her fortalte Insomniacs James Stevenson, at det ikke ligger i kortene.

"Realistically it's not in the cards at this point. Our engine code is several years developed from Sunset Overdrive, and to re-open that project and try to piece it in there, on a new piece of hardware, plus all of the testing and resources going into it, isn't something we're able to do in house. Right now everyone here is focused on Marvel's Spider-Man."

Desværre. Hvilke andre Xbox One-spil venter du på får en X-opdatering?

Sunset Overdrive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold