Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario 3D World

Super Mario 3D World kommer til Nintendo Switch og inkluderer nyt indhold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Super Mario 3D World var det næstbedst sælgende spil på Nintendo Wii U kun overgået af det ultrapopulære Mario Kart 8. Nu får spillet endnu en chance, da det netop er blevet annonceret, at det populære platformspil kommer til Nintendo Switch i 2021.

Den præcise udgivelsesdato er d. 12 februar 2021, og Switch versionen byder ligesom det originale spil på masser af co-op eller single-player sjov i et farverigt univers, som kun Nintendo kan lave det.

Spillet kommer også med ekstra indhold i form af Bowser's Fury. Tilsyneladende er det en form for udvidelse sat i mere mørke og dystre omgivelser.

35 år er hverken en rund fødselsdag eller jubilæum, men alligevel fejrer Nintendo Marios fødselsdag med stil, må man sige.

HQ
Super Mario 3D World

Relaterede tekster

Super Mario 3D WorldScore

Super Mario 3D World

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Galakser og planeter er skiftet ud med en kattedragt, og Marios seneste får os til at spinde af glæde.

9
Ikke noget fuldfedt Mario-spil i 2015

Ikke noget fuldfedt Mario-spil i 2015

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi skal ikke forvente mere Mario af den slags, som vi oplevede med Super Mario 3D World, i 2015. Det fortæller Bill Trinen, director of product marketing hos Nintendo of...

2
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 3

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 3

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 3 fra Årets spil 2013... Det er ikke nogen hemmelighed at Wii U har haft det hårdt, og derfor havde de fleste nok håbet på et nyt Mario-eventyr i stil med det...Indlæser mere indhold