Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey afsløret til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som et af de kommende spil til Switch'en fremviste Nintendo under deres konference i de tidlige morgentimer en ny Mario-titel.

Spillet kommer til at hedde Super Mario Odyssey, og i dette spil kommer Mario forbi nogle lidt uventede steder. Det mest iøjenfaldende af disse steder er nok et område, der minder utrolig meget om vores egen verden med realistiske bygninger, biler og mennesker. Vi ser endvidere i præsentationen af spillet, hvordan vores alle sammens blikkenslager har fået sig et nyt move. Nu kan han nemlig kaste med sin kasket og samtidig bruge den som en platform, han kan hoppe på.

Nintendo sagde blandt andet, at det er første gang siden Super Mario Sunshine, at de har bygget et Mario-spil som en stor sandkasse, hvilket fortæller os, at der er tale ome et spil i stil med Super Mario 64, fremfor det vi har set de seneste år.

Det ser så sandeligt sjovt ud, men der er nok nogen der havde håbet, at et sådant Mario-spil ville udkomme sammen med Switchen på dens lanceringsdag, men det er desværre ikke tilfældet. Super Mario Odyssey udkommer nemlig ikke før engang til efteråret.

HQ
Super Mario Odyssey
Super Mario OdysseySuper Mario OdysseySuper Mario Odyssey
Super Mario Odyssey
Super Mario OdysseySuper Mario OdysseySuper Mario Odyssey

Relaterede tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Mario har kuk i kasketten og det er frygtelig smitsomt. Vi anmelder Nintendo's store efterårsudgivelse.Indlæser mere indhold