Dansk
Gamereactor
nyheder
Among Us

SuperData-rapport: Among Us er nu det mest populære spil nogensinde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det vil nok ikke komme bag på mange, at Among Us er en populær titel. Det er nogenlunde lige så overraskende, som at folk bliver våde, når de går i bad. Men måske er det lidt mere overraskende, at det rent faktisk er det mest populære spil nogensinde, i hvert fald når det kommer til antallet af månedlige spillere.

Det blev afsløret i en ny rapport fra
This was revealed in a new SuperData (et researchfirma under den kendte Nielsen-organisation). I den står der:

"Among Us had roughly half a billion monthly active users in November. The title is now by far the most popular game ever in terms of monthly players."

SuperData noterer sig, at udviklerne fra InnerSloth nok ikke er blevet helt urimeligt rige som en konsekvens heraf, da spillet ikke har særligt mange monetariserings-muligheder.

Det er dog lidt af en underdog historie, når man tænker på, at spillet udkom for to år siden, og først her til sommer blev den store succes, det er blevet.

Among Us

Relaterede tekster

0
Among Us får en række fysiske udgaver

Among Us får en række fysiske udgaver

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det sociale mysteriespil Among Us er efter den pludselige opblomstring sidste år stadig et yderst populært spil, og senere på året kan konsolspillere på Xbox og...

0
Among Us er gratis på Epic Games Store

Among Us er gratis på Epic Games Store

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Epic Games Store har aggressivt forsøgt at vinde markedsandele ved at dele gratis spil ud, og der er langt fra blot tale om små indietitler. Store spil som GTA V og...Indlæser mere indhold