Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ModNation Racers

Sweet Tooth til Modnation Racers

Søde sager til racerspillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Via den officielle Playstation-blog fortæller Sony nu at vi ikke nødvendigvis behøver at vente længe endnu, for at få stillet vores Twisted Metal-abstinenser - i hvert fald ikke hvis blot en af figurerne kan afhjælpe problemerne.

Allerede i denne uge udgives nemlig psycho-klovnen Sweet Tooth og hans noget specielle bil, som download til Mondation Racers. Prisen bliver knapt 20kr.

ModNation Racers

Relaterede tekster

ModNation RacersScore

ModNation Racers

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten har spillet LittleBigPlanet på hjul. Læs anmeldelsen af gør-det-selv-spillet ModNation Racers lige her, og se om Mario Kart ryger af tronen...

Se ModNation-vinderne

Se ModNation-vinderne

NYHED. Skrevet af Redaktionen

Vi har nu talt stemmer op, tjekket for snyd og bedrag samt brokket os højlydt, når vores favortitter ikke fik nok point. Læs med her hvis du vil se, hvem der vandt en PlayStation 3...Indlæser mere indhold