Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Switch 2 har angiveligt samme hestekræfter som sidste generations konsoller

Opfølgeren til 2017's hybridkonsol er muligvis ikke så kraftig, som nogle forventede, men vil stadig være en stor opgradering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne om Nintendos næste konsol fortsætter med at florere, og det seneste sladder kommer fra ingen ringere end Activision, som nu rapporterer, at Switch-efterfølgeren har omtrent lige så mange hestekræfter som en Playstation 4 eller Xbox One.

Det er Bobby Kotick, Activisions kontroversielle overhoved, der ifølge en ny rapport fra The Verge siges at have mødtes med Nintendos ledelse sidste december for at diskutere konsollen. Det er kommet frem i lyset, efter et stærkt censureret dokument blev offentliggjort i forbindelse med den igangværende Microsoft vs. FTC-sag.

Det er specifikt Chris Schnakenberg, en af Activisions ledende figurer, der siges at have hentydet til, at Nintendos nye konsol er meget lig Playstation 4 og Xbox One med hensyn til ydeevne.

"Given the closer alignment to Gen8 platforms in terms of performance and our previous offerings on PS4 / Xbox One, it is reasonable to assume we could make something compelling for the NG Switch as well,"

"It would be helpful to secure early access to development hardware prototypes and prove that out nice and early."

Er en ny Switch, der matcher PS4 og Xbox Ones hestekræfter okay for dig, eller havde du forventet noget stærkere?

Switch 2 har angiveligt samme hestekræfter som sidste generations konsoller


Indlæser mere indhold