Dansk
Gamereactor
lifestyle

Sydney Sweeney reagerer på et AI-genereret billede af sig selv fra Samsung

"Det er fantastisk, at du kan tage et billede som dette," sagde hun, da hun blev tvunget til at se på en CGI-kvinde, der ikke rigtig ligner hende.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

AI vokser og forbedres hver dag. Det er lidt pointen med det. Og alligevel er der stadig masser af mennesker, der helst ville have, at det ikke var der, især når det kommer til billedgenerering. AI "kunst" har været et varmt emne siden starten, men Samsung håbede på en nylig pressekonference, at en berømthedsgæst kunne hjælpe med at vinde folk over.

Sydney Sweeney, en af dette års største stjerner, blev inviteret til en Samsung-begivenhed, hvor virksomheden viste kraften i sin billedgenereringsteknologi ved at gøre et billede af skuespillerinden til en ubeskrivelig CGI-blond kvinde, der ikke ligner hende.

Sweeney var professionel og høflig og roste teknologien, men det er klart, at dette var et ganske ubehageligt sted at blive sat på. I det mindste ser det ud til, at de fleste mennesker på sociale medier er klar over, at billedet ikke er en stjernegenskabelse, og at Sweeney selv ikke virker alt for imponeret.

Dette er en annonce:
Sydney Sweeney reagerer på et AI-genereret billede af sig selv fra Samsung
DFree / Shutterstock.com


Indlæser mere indhold