Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
System Shock

System Shock Remake er tilbage i udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste måned kunne udvikleren bag det kommende System Shock Remake på overraskende vis afsløre, at de var løbet tør for Kickstarter-penge, og at projektets ambitionsniveau var spundet ud af kontrol. Derfor måtte de på daværende tidspunkt fortælle, at spillet var blevet lagt på is. Nu er spillet dog tilbage i fuld produktion.

Nightdive har afsløret overfor PCGamer, at spillet nu er under udvikling igen, og at de sigter efter en udgivelse i løbet af første kvartal i 2020. Projektet er nu en del mindre ambitiøst, og holder sig mere til den originale version, snarere end at tilføje en masse nyt indhold.

Angiveligvis skyldes den gode nyhed, at visse investorer har vist interesse i at publicere spillet, og holde studiet oven vande.

System Shock

Relaterede teksterIndlæser mere indhold