Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

T1 har droppet sin cheftræner

Efter ikke at have kvalificeret sig til The International 2022 har esportsorganisationen foretaget ændringer i sin Dota-trænerstab.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

International 2022 har allerede været en meget overraskende begivenhed, da flere tophold allerede er blevet elimineret fra turneringen, alt imens visse hold, der nåede kvartfinalen sidste år, ikke kvalificerede sig helt til begivenheden. En af de selvsamme trupper var T1, og med denne skuffende udvikling har esportsorganisationen foretaget ændringer i sin trænerstab, mens den forbereder sig på en bedre afvikling næste år.

Som annonceret på Twitter har T1 frigivet træner Park "March" Tae-won.

"Tak, marts

"I dag skiller vi os af med DOTA2-holdets cheftræner 'March'.

"Tak, og vi ønsker dig alt det bedste i fremtiden."

Der er ingen omtale af, hvem der slutter sig til T1 i marts måneds plads eller ligeledes hvad der er næste for cheftræneren, men hvad angår selve The International 2022, slutter turneringen senere på ugen, og du kan finde det afsluttende kampprogram lige her.

Dota 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold