Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

T1 skiller sig af med sin administrerende direktør for League of Legends

Polt vil ikke længere være med holdet næste år, på trods af et meget dominerende år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

T1 var uden tvivl et af de bedste League of Legends-hold i løbet af 2022-sæsonen. Den sydkoreanske organisation vandt League of Legends Championship Korea (LCK) i foråret, blev nummer to i Summer, blev nummer to i Mid-Season Invitational og befandt sig også senest som nummer to ved Worlds 2022. Selvom T1 ikke helt kunne sikre sejren i mange tilfælde, er det niveau af konsistens svært at fejle.

Men på vej ind i 2023-sæsonen vil tingene se lidt anderledes ud, da det allerede er blevet afsløret, at holdet vil skille sig af med sin general manager, Choi "Polt" Seong-hun.

Som nævnt i et tweet får vi at vide (efter Google-oversættelse): "Fra i dag har vi afsluttet vores rejse med general manager Seong-Hoon Choi "Polt" fra T1 League of Legends. T1 vil gerne udtrykke vores oprigtige taknemmelighed over for Polt, og vi vil støtte Polt for hans nye udfordring indtil slutningen. Tak for din støtte og støtte indtil videre."

Hvem T1 ser frem til at overtage rollen, er endnu ikke offentliggjort.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold