Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tabula Rasa

Tabula Rasa i oktober

Garriotts spil får endelig dato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

World of Warcraft har med sine godt otte millioner spillere vist, at MMORPG-genren kan være en meget indbringende forretning. Men dette ved udgiveren Ncsoft naturligvis allerede, da firmaet igennem længere tid har udgivet Guild Wars samt de mange udvidelser.

Men nu handler det som om Richard Garriotts seneste spilprojekt Tabula Rasa, og det har netop fået smidt en lanceringsdato i enden. Fra d. 19. oktober i år har du mulighed for at gå på eventyr i den fascinerende sci-fi-verden. Første måned er gratis og følger med spillet, mens det herefter koster omkring 80 kroner om måneden.

Vi publicerer Nicolas' oplevelser med Tabula Rasa senere i dag. Hold øje med beta-testen.

Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa

Relaterede tekster

6
Tabula RasaScore

Tabula Rasa

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Legendariske Richard Garriot og Destination Games, er endelig klar med deres ambitiøse MMORPG, og Nicolas Elmøe har taget favntag med den anderledes verden...Indlæser mere indhold