Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tabula Rasa

Tabula Rasa lukker og slukker

Det var et rygte, nu er det bekræftet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis man rammer guldåren i MMO-landskabet, så kan man lave mange, mange millioner af kroner - se blot på World of Warcraft der med 11 millioner aktive spillere, er den største succes end indenfor online-rollespil. Men for hvert succesfuldt MMO, er der fire-fem der knækker nakken, og Tabula Rasa er et af dem.

I en udmelding fra Garriot og resten af holdet siger man bl.a. følgende:

"Sidste november lancerede vi, hvad vi håbede ville blive et genredefinerende science fiction MMO. Og på mange måder var det også det vi gjorde. Tabula Rasa har nogle unikke features, der gør det sjovt og meget anderledes end alle andre MMO'er derude. Desværre har spillet ikke klaret sig som forventet. Holdet bag spillet har arbejdet hårdt på det lige siden det blev lanceret, men vi har aldrig nået den spillertilslutning som vi havde håbet på. Så det er med vemod, at vi må meddele at Tabula Rasa vil blive lukket ned d. 28. februar år 2009."

Holdet fortæller endvidere, at man allerede fra d. 10. januar kan spille det gratis, og at holdet bag det vil forsøge sig med nogle sjove indslag inden der slukkes for serverne for altid.

Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa

Relaterede tekster

6
Tabula RasaScore

Tabula Rasa

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Legendariske Richard Garriot og Destination Games, er endelig klar med deres ambitiøse MMORPG, og Nicolas Elmøe har taget favntag med den anderledes verden...Indlæser mere indhold