Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Tag et kig på det første Fortnite Championship Series-trofæ nogensinde

Det er skabt af Swarovski.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har afsløret det allerførste Fortnite Championship Series-trofæ nogensinde, en fysisk belønning, der vil blive givet til vinderen af FNCS Invitational, som afholdes i denne weekend, og vil se de bedste Fortnite-spillere fra hele verden stå over for.

Som nævnt i et blogindlæg får vi at vide, at trofæet er designet af Swarovski, og at det vejer 15 pund, er 18 tommer højt, har et FNCS-logo i midten, som alle fremhæves af brugerdefinerede Swarovski-krystaller, der har en iriserende farveskiftende effekt, der spænder fra lilla til blå. Vinderen af turneringen får også sit navn ætset på trofæet.

FNCS Invitational for 2022 afholdes mellem 12. og 13. november i Raleigh, North Carolina, og du kan fange kampene lige her.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold