Dansk
Gamereactor
nyheder
Darksiders II

Tag et spil ''gæt hvilke billeder er fra new-gen Darksiders II''

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gunfire Games, som består af tidligere Vigil og Crytek USA-ansatte, har sideløbende med udviklingen af deres kommende VR-titel Chronos været i gang med at arbejde på en remaster.version af Darksiders II.

Deathinitive Edition, som den nye version så kreativt er blevet kaldt, er dog mere end bare en doven genudgivelse, og studiet har lovet at udbalancere gameplayet, opgradere spillet grafisk ved hjælp af en ny rendering-engine og at udgivelsen vil indeholde alle DLC-pakker fra det oprindelige spil, som vil blive integreret ind i hovedhistorien.

De grafiske forbedringer kan ses i de nedenstående sammenligningsbilleder, hvor man kan se scener fra spillet både før og efter overhalingen. Kan du gætte dig til, hvilke af billederne hører til det gamle spil, og hvilke er fra den nye version?

Darksiders IIDarksiders II
Darksiders IIDarksiders II
Darksiders IIDarksiders II

Relaterede tekster

Darksiders IIScore

Darksiders II

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

Vigil Games er tilbage med en efterfølger til den let oversete nyklassiker Darksiders. Læs hele to Darksiders II-anmeldelser her.

0
Darksiders-serien på tilbud på GOG.com

Darksiders-serien på tilbud på GOG.com

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

GOG.com har denne uge tilbud på en række spil, deriblandt Darksiders-serien. Det originale Darksiders kan anskaffes for kun 35 kroner, mens Darksiders II: Deathinitive...Indlæser mere indhold