Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Taipei Major 2019 er officielt skudt i gang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største kampspilturnering på asiatisk jord er officielt blevet skudt i gang her til morgen, dansk tid. Taipei Major 2019, arrangeret af blandt Street Fighter V: Arcade Edition-spilleren Lin "Oil King" Li-Wei, er uden tvivl en af de mest omfattende turneringer i Asien siden EVO Japan.

Ved begivenheden, der strækker sig hen over weekenden, vil der blive konkurreret i blandt Street Fighter V: Arcade Edition, som en del af Capcom Pro Tour, Tekken 7, som en del af Tekken World Tour, og Dead Or Alive 6, som en del af Dead Or Alive 6 World Championship. Hertil kommer også turneringer i Soul Calibur VI og King of Fighters XIV.

Til stede er velkendte navne som Daigo Umehara, Hajime "Tokido" Taniguchi, Keita "Fuudo" Ai, Sanghyeon "JeonDDing" Jeon, Sun Woong "LowHigh" Youn, og mange mange andre. Danmark er ligeså repræsenteret, i hvert fald i ånden, da gruppen SaltyEU - en dansk turneringsorganisatør - har sponsoreret en tur til Taiwan for den russiske Tekken 7-spiller Sergei "Toko" Belousov.

Det bliver en vild weekend, og du kan følge hele herligheden på blandt andet VersusAsia og CapcomFighters på Twitch.

HQ

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold