Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Arise

Tales of Arise har fået udgivelsesdato og en ny release date trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Endelig har Bandai Namco løftet sløret ordentligt på det kommende Tales of Arise, samt afsløret hvornår spillet udgives i 2021. Tales of Arise er den næste installation i den elskede 'Tales of'-serie, og fans kan glæde sig til få spillet i hænderne d. 10 september 2021, når det udkommer til Xbox One, PS4, Xbox Series X/S, PS5 og PC.

I den nye trailer viser de flere partymedlemmer frem, Linwell og Lowe, og de bruger hver især unikke evner. Linwell bruger astrologisk magi og kæmper fra afstand af med sin søde ugleunge Fururu. Rowe specialiserer sig derimod på nærkamp og er en del af politigruppen 'Snake Eyes'.

Historien foregår i landet Dahna, som er styret af Rena og magtindehaverne dér, og den kommer med sikkerhed til at indeholde masser af intriger og undertrykkelse, når spillet rammer til september. I kan tjekke traileren ud herunder, og ellers bare glæde jer til d. 10 september når Tales of Arise ankommer til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S og PC.

HQ
Tales of Arise

Relaterede tekster

4
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Tales of Arise er det seneste skud på Bandai Namco's "Tales"-stamme, og sikke en farverig JRPG-blomst det er.

0
Tales of Arise får ny højstemt trailer

Tales of Arise får ny højstemt trailer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Bandai Namco har hele to store JRPG-spil klar til lancering i de kommende par måneder. Om to uger lancerer det sci-fi-prægede Scarlett Nexus, og i starten af september...Indlæser mere indhold