Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Kenzera: Zau

Tales of Kenzera: ZAU får flere kendte skuespillere på rollelisten

Tales of Kenzera: ZAU kommer fra Surgent Studio, som er stiftet af skuespilleren Abubakar Salim.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Surgent Studios, som står bag det kommende metroidvania Tales of Kenzera: ZAU, har rødder et godt stykke ind i filmindustrien, da stifteren er skuespilleren Abubakar Salim, som mange nok kender fra serier som Raised by Wolves, House of the Dragon og Black Mirror - og fra en lang række spil, som for eksempel Diablo IV, Assassin's Creed: Origins og senest Stray Gods: The Roleplaying Musical.

Det første spil fra Salim's Surgent Studios er Tales of Kenzera: ZAU, som udgives af EA Originals den 23. april til Xbox Series X/S, PlayStation 5, Nintendo Switch og PC. Spillet vil have flere kendte navne på rollelisten. Ud over Abubakar Salim selv, som lægger stemme til hovedpersonen Zau, er der også stemmer fra den canadiske skuespiller Tristan D. Lalla (Ghosts, Avatar: Frontiers of Pandora), Steve Toussaint (Before We Die, House of the Dragon) og Dominique Moore (Horrible Stories, Xenoblade Chronicles 3, Finding Alice).

Tales of Kenzera: Zau

Spillet er Abubakar Salims personlige fortælling om tabet af hans far og den efterfølgende bearbejdelse af sorgen. Selv om Abubakar Salim er født i England, er det meste af hans familie fra Kenya, og da Swahili er nationalsproget i Kenya, kommer spillet, der som sagt er en personlig fortælling, med tale på både engelsk og Swahili.

Tales of Kenzera: ZAU lander på PlayStation Plus Extra og Premium på udgivelsesdagen.

Tales of Kenzera: Zau

Relaterede teksterIndlæser mere indhold