Dansk
Gamereactor
nyheder
Hi-Fi Rush

Tango Gameworks havde angiveligt pitchet en Hi-Fi Rush-efterfølger

Ikke nok med det; Arkane Austin ønskede ligeledes at vende tilbage til immersive sim-genren, muligvis med et nyt Dishonored.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der bliver ved med at rulle ekstra nyheder ud omkring de hjerteskærende nedlukninger af blandt andet Tango Gameworks og Arkane Austin, og det lader til at de mange ansatte virkelig ikke havde set lukningerne komme, og derfor var begge studier også ved at pitche nye ideer til Microsoft-ledelsen helt frem til at de blev informeret.

Jason Schreier har via en artikel hos Bloomberg afsløret, at Tango Gameworks eksempelvis havde pitchet en direkte efterfølger til Hi-Fi Rush, og Arkane Austin ønskede åbenbart også at vende tilbage til deres immersive sim-rødder.

Åbenbart var Dishonored-serien oppe og vende i de her diskussioner, eftersom Arkane Lyon har travlt med Marvel's Blade, men pludselig fik begge studier så at vide at de blev lukket ned i stedet.

Det betyder at vi nok ikke kommer til at se mere til disse to IP'er lige foreløbig, og Hi-Fi Rush' tilfælde er det svært at forestille sig en efterfølger overhovedet.

Hi-Fi Rush

Relaterede teksterIndlæser mere indhold