Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

Tartarus Titans vinder Phase 2 Playoffs i 2021 Smite Pro League

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den anden fase af Smite Pro League er nu færdig efter at en række kampe er blevet afviklet henover weekenden. Det betyder også at et nyt hold har indtaget tronen, og som det fremgår på Twitter, så er det hold Tartarus Titans, et hold der faktisk har kæmpet med overhovedet at bryde ind i ligaens top.

Playoffs-turneringen beviste at Titans kan dyste med de største hold, og de slog blandt andet Jade Dragons, Camelot Kings og til sidst Atlantis Leviathans ud for at finde. Alle tre kampe endte 3-1, så vi er sikre på at de er meget tilfredse.

I de sidste to faster har Titans haft en femteplads, så det her er en massiv forbedring.

Smite

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold