Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports

Team Bliss har købt The Chiefs Esports Club

De to australske organisationer går sammen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

To af de større australske esportsorganisationer har annonceret, at de vil fusionere, da Team Bliss nu har erhvervet The Chiefs Esports Club. Handlen vil se de to samle deres ressourcer, og hvad angår anskaffelsesværdien, blev det ikke nævnt.

Hvad der blev bemærket i meddelelsesindlægget var, at der endnu ikke er truffet nogen beslutninger med hensyn til de titler, det fusionerede hold vil konkurrere om, og ligeledes er der ikke frigivet nogen information med hensyn til udvalgte hold og spillere. Det, vi ved, er, at dette vil blive bekræftet i de kommende måneder.

Team Bliss COO, Brendan Harms, udtalte: "Vi kunne ikke være mere begejstrede for, hvad dette betyder for fremtiden for Oceanic esports. Ved at samle ressourcerne fra to toporganisationer er vi i stand til at fokusere på at have større indflydelse på den internationale scene og give Oceanic esports-fans et kraftcenter at virkelig komme bag."

Team Bliss har købt The Chiefs Esports Club


Indlæser mere indhold