Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

Team Dignitas afslører nyt Smite-hold med dansker

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den efterhånden veletablerede eSportsorganisation, Team Dignitas, har afsløret et nyt hold der skal konkurrere i Hi-Rez Studios' Smite, som indeholder et udvalg af europæisk talent fra Frankrig, Sverige og Danmark.

Kenny "Arkkyl" Ruska er på holdet og har tidligere klaret sig godt sammen med Sanguine Esports. Han får selskab af to dygtige danskere, Jeppe "TrixTank" Gylling og Anders "Qvofred" Korsbo, og de har begge haft succes i både sæson 2 og 3 af spillets Launch Tournament.

Joacim "Zyrhoes" Verngren fra Sverige har også opnået succes i turneringer i både 2014 og 2015, og sidste år var han træner for NRG eSports, der kom til finalen. Den sidste spiller er Harry "Variety" Cumming, en tidligere Dignitas spiller.

Du kan se det nye hold i aktion Smite Pro League Season 4 Spring Split afholdes imellem d. 15 februar og d. 26 marts.

Smite
Photo: Team Dignitas

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold