Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Team Liquid afslører nyt Fortnite-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Flere og flere organisationer træder lige nu ind i Fortnite som eSport, og til trods for at der endnu ikke er synderligt mange turneringer, så har spillets brede succes i hele verden været bevis nok for mange.

Nu har endnu et etableret eSportshold besluttet sig for også at deltage professionelt i spillet, og det er Team Liquid. Holdet har netop, via en pressemeddelelse, løftet sløret for deres nye Fortnite-hold, der Tom '72hrs' Mulligan; Adam 'Strafesh0t' Crawford; Jake 'POACH' Brumleve; og Ryan 'Chap' Chaplo.

De har faktisk udgivet en ny trailer, og den kan du se herunder.

HQ

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold