Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Team Liquid og NRG afslører deres komplette Apex Legends-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apex Legends er hurtigt gået hen og er blevet blandt de mest populære spil i verden, og det betyder naturligvis også at en esportsscene er begyndt at gro lidt efter lidt. Selvom Respawn og EA endnu ikke har afsløret én stor plan for hvordan esport i spillet skal afvikles, så er flere begyndt at tage forskud på glæderne.

100 Thieves har allerede afsløret deres hold, og også Penta Sports stillede hold for nylig. Nu følger yderligere to organisationer trop.

Aller først har Team Liquid afsløret via Twitter, at også de har hyret et helt esportshold ind, der skal dyste i Apex Legends. Faktisk er dog det eksisterende Blackout-hold fra Call of Duty: Black Ops 4 der nu overføres til Apex Legends bestående af Brenden 'Casper' Marino, Gage 'Caliburn' Meyer, Thomas 'Flankxr' Cook, og Tanner 'Rogue' Trebb.

NRG Esports har også afsløret via Twitter, at de har rekrutteret Brandon 'Ace' Winn, som får selskab af Coby 'Dizzy' Meadows og Richard 'KingRichard' Nelson.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold