Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Meat Boy

Team Meat og MS er venner igen

Super Meat Boy snart på udsalg

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Super Meat Boy-skaberne fra Team Meat har ved flere lejligheder udtalt sig i meget skarpe vendinger om Microsoft, da de ikke mente deres spil fik den lovede opbakning fra konsolgiganten.

Men nu har de to parter begravet stridsøksen og er blevet venner igen. "Super Meat Boy kommer på udsalg på XBLA næste måned!" skriver Edmund McMillen på Team Meats blog. "Vi har ikke nogen fast dato endnu, men vi har snakket med MS, sat plaster på sårene og sætter SMB på udsalg på XBLA næste måned sammen med en opdatering, der vil tilføje tonsvis af nye baner til Teh Internets".

Han skriver videre: "Det er et nyt år, og vi lægger fortiden bag os og er alle enige om at gøre det, der er bedst for Super Meat Boy og fansene".

Super Meat Boy

Relaterede tekster

3
Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Super Meat Boy så først dagens lys i 2010 på Xbox 360 og er sidenhen udkommet til samtlige platforme pånær Nintendo Wii U. Udvikleren Tommy Refenes udtalte i oktober...Indlæser mere indhold