Dansk
Gamereactor
nyheder
Rise of the Ronin

Team Ninja lader til at være klar med endnu et spil i 2023

De japanske udviklere vil måske give os flere spil, mens vi venter på Rise of The Ronin.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Team Ninja er i fuld gang med at udvikle deres storslåede samuraieventyr Rise of The Ronin, der er planlagt til at udkomme i 2024. Men noget tyder på, at de japanske actionudviklere har i sinde at udgive endnu et spil i 2023.

Gamingbolt rapporterer, at Team Ninjas præsident Fumihiko Yasuda fortæller i et interview med Famitsu, at der muligvis udkommer flere spil fra dem i 2023.

Yasuda uddyber: "This title will be released in 2023, and we would like to release a new title in 2025. I hope to be able to tell you about that in the future when I can."

Der er ingen detaljer, om hvilket slags spil, Yasuda benævner. Tidligere i år udgav Team Ninja Wo Long: Fallen Dynasty, der fik en relativ lunken modtagelse, og som vores anmelder her på redaktionen heller ikke var synderligt begejstret for. Team Ninja er dog lidt nogle darlings i industrien, med en passioneret fanbase for deres nådesløse actionklassikere, som Ninja Gaiden- og Nioh-serien.

Rise of the Ronin

Relaterede tekster

Rise of the RoninScore

Rise of the Ronin

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Team Ninja blander Soulslike og Tsushima i deres første open world-titel med både gode og mindre gode resultater til følge.Indlæser mere indhold