Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dissidia Final Fantasy NT

Team Ninjas Dissidia Final Fantasy måske til PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På den såkaldte Closed Conference 2015 er det nu blevet røbet, at Team Ninja er udviklerhuset, der står bag det kommende Dissidia Final Fantasy, som er en arcade-titel, der udkommer i Japan i næste uge.

Sony Computer Entertainments Atsushi Morita var på konferencen for at fortælle, at spillet baseres på PlayStation 4-teknologi. Hjemmesiden Siliconera skriver endda, at udviklerhuset "gerne vil have, at fans skal prøve det i arcade-hallerne først".

Samme sted fortæller en ikke navngiven Square Enix producer, at spillet dog ikke vil dukke op til konsol, før det har været i arcade-hallerne i mindst et år.

Dissidia Final Fantasy NT

Relaterede tekster

6
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Det har været længe undervejs, men kan PlayStation 4-versionen af det populære kampspil leve op til forventingerne?Indlæser mere indhold