Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Team Pakistan er Tekken 7 Nations Cup vindere

Efter at have besejret Sydkorea på Gamers8 i weekenden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere rapporterede vi om vinderen af FIFAe Club World Cup, en turnering, der afholdes i Riyadh, Saudi-Arabien som en del af Gamers8-begivenheden. Nå, for at tilføje til dette, kan vi nu rapportere om Tekken 7 Nations Cup sejrherren til at starte.

Efter et par dages tæt konkurrence har Team Pakistan formået at tage turneringen efter at have besejret Team South Korea i søndag aftens finale. Dette resultat har set holdet gå hjem med 50% af præmiepuljen på $ 1 million, hvor Sydkorea får $ 200.000 for deres indsats, og tredjepladsen Team Japan også får $ 100.000.

Selvom der ikke er flere Tekken 7-begivenheder på Gamers8, er der planlagt en Street Fighter 6-begivenhed i et par ugers tid samt konkurrence i en række andre titler.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold