Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Team SoloMid trækker sig officielt fra Fortnite

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den amerikanske esportsorganisation Team SoloMid har afsløret via en relativt kort besked på Twitter, at de har i sinde at trække sig helt fra Fortnite, og dermed siger de også farvel til deres hold.

"Today we're announcing our departure from competitive Fortnite and parting ways with
@MackWood1x, @TSM_Ferrrnando, and @Safarooniee. Thank you for everything you contributed to TSM during your time with the org. We wish you all the best in your future endeavors. "

TSM har ellers været en fast del af Fortnite som esport siden det hele begyndte, så denne besked kommer lidt som en overraskelse for rigtig mange.

Fortnite
Team SoloMid

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold