Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Vitality er de sidste CS:GO Major-mestre

Alle øjne er rettet mod CS2 nu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

BLAST.tv Paris Major sluttede i weekenden, hvilket betyder, at indtil Counter-Strike 2 ankommer og derefter kickstarter sin konkurrencescene næste år, får vi ikke yderligere Counter-Strike Majors, og at Major-cyklussen for Counter-Strike: Global Offensive er nu slut.

Så med denne monumentale begivenhed bag os er de endelige CS:GO Major sejrherrer blevet bestemt, og dette går til Team Vitality. Resultatet har betydet, at hjembyholdet ikke kun er blevet belønnet med $500.000 i præmiepenge, men også en direkte invitation til både IEM Cologne 2023 og BLAST Premier World Final i slutningen af året.

Med hensyn til hvornår den næste CS Major vil blive afholdt, vil dette være den PGL CS2 Major Copenhagen, der afholdes i marts 2024.

Counter-Strike: Global Offensive
BLAST.tv

Relaterede teksterIndlæser mere indhold