Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Vitality er Gamers8 CS:GO-vinderne

Efter at have slået ENCE af i den store finale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Endnu en stor esportsbegivenhed på Gamers8-festivalen i Riyadh, Saudi-Arabien er slut. Efter et par dages konkurrence er Counter-Strike: Global Offensive Gamers8 2023 også afsluttet, hvilket betyder, at en vinder er blevet bestemt.

Denne sejrherre er ingen ringere end Team Vitality, som efter at have formået at overvinde ENCE i den store finale, har taget turneringen og er taget hjem med $400.000 i præmiepenge.

Denne sejr fortsætter et meget dominerende 2023 fra Team Vitality, som også er blevet kaldt BLAST.tv Paris Major og IEM Rio 2023 vindere, hvor de tre tilsammen koster $1 million i præmiepenge til esportsholdet.

Hvad angår det næste for Team Vitality, vil holdet konkurrere i ESL Pro League Season 18 og derefter på IEM Sydney 2023 i oktober.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold