Dansk
Gamereactor
esports
Starcraft II: Wings of Liberty

Team Vitality går ind i StarCraft II esports

Med en sydkoreansk liste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Team Vitality har fortsat sin ekspansive indsats ved nu at underskrive en all-sydkoreansk liste, der vil konkurrere i den asiatiske StarCraft II kredsløb. Listen er oprettet i samarbejde med den sydkoreanske organisation Onsyde, og holdet er planlagt til at debutere i Team Vitality farver så snart Intel Extreme Masters Katowice-begivenheden den 8. februar.

Med hensyn til hvem der udgør denne liste, inkluderer holdet; Kang "Solar" Min-soo, Cho "Maru" Seong-Ju, Kim "Ryung" Dong-Won og træner / manager Choi "CranK" Jae-Won.

CranK har endda talt lidt om at deltage i Team Vitality og tilføjer: "Dette er det næste skridt for os som et team, og ved at dele indsigt, viden og ressourcer kan vi tage vores liste til det næste niveau og udvide vores rækkevidde til et globalt publikum. På trods af at ONSYDE er relativt ung, har vi etableret os som en dominerende kraft på StarCraft II-scenen, og med støtte fra Team Vitality håber vi at fortsætte med at gøre krav på titler og gøre vores fans stolte."

Dette betyder også Team Vitality s fortsatte ekspansion på det asiatiske marked efter at have underskrevet et indisk Call of Duty: Mobile team i 2021.

Starcraft II: Wings of Liberty

Relaterede tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Michael Kamp Jensen

Blizzard gør op for 12 års ventetid, når Zerg, Protoss og Terran atter engang mødes i StarCraft II: Wings of Liberty. Michael springer fra betaen over i det færdige spil og anmelder...Indlæser mere indhold