Dansk
Gamereactor
esports
Rennsport

Team Vitality slutter sig til R8G Esports for Rennsport liste

Holdet vil konkurrere i den kommende ESL R1-scene og ved Esports World Cup.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når over 60 millioner dollars er på bordet, er det næppe overraskende, at de mest kendte esportsorganisationer i verden kæmper og klatrer over hinanden for at underskrive en flok nye spillere og medlemmer til at konkurrere i den massive liste over spil, der vil være til stede i Riyadh om sommeren på Esports World Cup.

Den næste til at gøre det er den franske Team Vitality, der har slået sig sammen med R8G Esports (et hold bakket op af tidligere F1 -kører Romain Grosjean) for at underskrive og støtte en Rennsport division. Dette vil heller ikke kun være en enkelt kører, der repræsenterer organisationen, da fire sim-racere er blevet underskrevet sammen med en reservekører oven i købet, og hvad angår hvem de er, kan du se holdet nedenfor:


  • Thibault Cazaubon

  • Erhan Jajovski

  • Jiri Toman

  • Marcell Csincsik

  • Kylian Drumont (reservekører)

Denne trup af spillere vil først konkurrere i ESL R1-kredsløbet fra 17. maj og fremefter og vil også søge at slå sin billet til at konkurrere ved Esports World Cup, da Rennsport vil være den eneste sim-racing-titel, der er til stede ved megabegivenheden i år.

Rennsport

Relaterede teksterIndlæser mere indhold