Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Xcom: Enemy Unknown

Tegn på DLC til Xcom

Gemmer sig i spillets achievements

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er dukket nogle ledetråde til fremtidig DLC-materiale til Xcom: Enemy Unknown op i spillets achievements, har brugere på spillets forum opdaget.

En forumbruger har fundet frem til den liste, der forklarer hvordan man får fat i visse achievements. Og her er nævnt missionsnavne som Confounding Light, Deluge, Friends in Low Places, Gangplank, Portent, og Furies - som ikke optræder i spillet på nuværende tidspunkt. Altså er der grund til at tro, at der kommer DLC med nye missioner på et tidspunkt.

Xcom: Enemy Unknown

Relaterede tekster

Xcom: Enemy UnknownScore

Xcom: Enemy Unknown

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Den klassiske X-Com-serie genfødes af Firaxis, og den opgave klarer de fornemt. Rasmus har mærket angstens sved.

3
Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

Firaxis' glimrende strategispil Xcom: Enemy Unknown dukker, som vi tidligere har fortalt, også op til iOS. Det sker endda ganske snart. Således kan touch-spillere se frem...

4
Interview: Xcom til iPad

Interview: Xcom til iPad

ARTIKEL. Skrevet af Lee West

Til sommer vil du kunne forsvare jorden mod invasion fra rummet på din iPad. I den anledning tog vi en snak med chefdesigneren på Xcom: Enemy Unknown.Indlæser mere indhold