Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Tekken 7 er blandt favoritterne til at repræsentere konkurrencespil ved SEA Games

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I slutningen af november blev det afsløret, at esport for første gang nogensinde vil optræde som medaljesport ved South East Asian Games i Filipinerne i 2019. Nu har Phisgoc, den filipinske SEA Games organisationskommitte, fortalt at Tekken 7 er blandt favoritterne til at repræsentere konkurrencespil.

Spillet har haft et fænomenalt 2018, og en inklusion ved en olympisk begivenhed som en af de første videospil nogensinde, vil uden tvivl være krymmel på kagen for Bandai Namco og producer Katsuhiro Harada. I samme ombæring sluttede Arena of Valor sig også til listen, og Razer har annonceret at endnu et konsolspil vil blive annonceret i de kommende uger.

Det bliver interessant at se om konkurrenten Street Fighter V: Arcade Edition slutter sig til mængden, for det ville ellers være noget af en næse til Capcom hvis Tekken-serien skal til de olympiske lege og Street Fighter ikke skal. Hvad tror I?

Tekken 7
HQ

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold