Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 7

Tekken 7 får endnu et season pass

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kampspillet Tekken 7 er gået hen og blevet en pæn succes med solide salgstal og et dedikeret esports community. Derfor har udvikleren da også med stor præcision udgivet et season pass med nye justeringer, karakterer og arenaer.

Og selv med Covid-19 bliver i år ingen undtagelse. Under Tokyo Game Show blev en ny lanceringstrailer for den kommende sæson afsløret, som du kan se herunder.

Den annoncerede karakter er Kunimitsu. Der er tale om en gammel kending, da den maskeklædte kæmper var med i både Tekken og Tekken 2, inden hun holdt en lang pause for arenaen. Men nu vender hun altså tilbage, eller det vil sige ikke helt, for der gemmer sig nemlig en lille overraskelse i slutningen af traileren.

Med i season passet er også en ny bane Vermilion Gates. Endnu en karakter og kamparena vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Har du ikke mod på at hive kreditkortet frem endnu engang, kan du se frem til en række gratis opgraderinger i form af nye moves, en forbedret UI samt andre småjusteringer.

Sæson 4 går i luften engang i efteråret.

HQ

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold