Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 7

Tekken 7 har snart solgt seks millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For en del år tilbage sagde man, at kampspilsgenren var gået lidt i hi, og at dens dage som en del af den etablerede mainstream var forbi. Men det viste sig så sandelig at være forkert. Via blandt andet Netherrealms kampspil, Dragon Ball FighterZ og Street Fighter V, så er der meget gang i genren, og også Tekken-serien lever tilsyneladende i bedste velgående.

Under Tokyo Game Show (via GamingBolt) bekræftede udgiver Bandai Namco nemlig, at der er blevet sendt hele seks millioner eksemplarer af spillet afsted til butikkerne, som betyder at spillet vil nå dette antal som rent salgstal inden for de næste par måneder.

Desuden kunne de også bekræfte, at serien som helhed har ramt 50 millioner "shipped" eksemplarer, som må betyde at de vente på de sidste tusinder solgte eksemplarer af Tekken 7. Det er dog alligevel imponerende.

Spiller du stadig Tekken 7?

HQ
Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold