Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 7

Tekken 7 har solgt over 7 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er kun omkring seks måneder siden, at Tekken 7 sidste gang rapporterede om deres milesten - over 6 millioner eksemplarer solgt - og allerede har Katsuhiro Harada, director og producer på Tekken serien afsløret, at Tekken 7 nu har solgt 7 millioner enheder. Dette kom frem da Harada svarede en fan på Twitter.

Tekken 7 udkom tilbage i 2015 til arkader og kom senere i 2017 til Xbox One, PS4 og PC, og på trods af nogle problemer, endte det hurtigt med at være et af de mest populære og bedste kampspil derude. Gennem årene har flere opdateringer tilføjet flere karakterer fra andre franchises, blandt andet Negan fra The Walking Dead, Noctis fra Final Fantasy 15 og Geese Howard fra Fatal Fury.

Lige nu er Tekken 7 i gang med sin fjerde sæson, og der er flere nye karakterer på vej - eksempelvis karate-mesteren Karateka Lidia, som udover at kæmpe mod fjender i Tekken-turneringen også er den polske premiereminister. Desuden er nye kamp-lokationer også en del af sæson 4.

Det lader til at Tekken 7 har fået godt vind i sejlene, og forhåbentlig holder de deres momentum kørende lidt endnu.

Tekken 7
Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold