Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 7

Tekken 7 officielt til "hjemmekonsoller"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tekken-produceren Katsuhiro Harada var på scenen, efter hans gode ven og rival Yoshinori Ono fra Capcom havde spøgt med, at Harada ville være den sekstende spilbare figur i Street Fighter V's lineup af hovedfigurer. Det bliver han ikke. Men det lille optrin, hvor de to personligheder tydeligvis stod og improviserede på gebrokkent engelsk, var en af de mere mindeværdige optrædender under gårsdagens Sony pressekonference ved Paris Games Week, på både en akavet men mest af alt sød måde.

Vi troede først, at Harada ville kaste lidt lys over Tekken X Street Fighter, men i stedet bekræftede han en officiel PS4-version af Tekken 7, som har været i japanske arkade-haller siden marts. Det er ikke voldsomt chokerende, at spillet er på vej til hjemmekonsollerne, og denne terminologi var også at finde i Bandai Namcos pressemeddelelse, og da der ikke blev nævnt noget om nogen eksklusivitetsaftale på scenen i Paris, forventer vi også, at titlen er på vej til Xbox One.

HQ

Bandai Namco har fortalt, at yderligere information om figurer og gameplay-systemer vil blive afsløret i de kommende måneder, men ud fra den ovenstående trailer, får man allerede et meget godt indtryk af, hvilke kæmpere der vil være at finde i titlen. Bandai Namco har også blot gentaget "når det er færdigt", hver gang spørgsmålet om en udgivelsesdato er blevet stillet, og har forklaret at spillet "vil udkomme når det er klar til fansene".

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?

2
Tekken 7 får endnu et season pass

Tekken 7 får endnu et season pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Kampspillet Tekken 7 er gået hen og blevet en pæn succes med solide salgstal og et dedikeret esports community. Derfor har udvikleren da også med stor præcision udgivet...Indlæser mere indhold