Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 7

Tekken 7-instruktør er træt af fornæmelseskultur i spilbranchen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af vor tids største debatter er om fornærmelseskultur, altså hvor langt vi må og skal gå for at ændre de ting i vor verden der er værd at ændre, uden at blive for tyndhudede og sensitive overfor andres holdninger. Det er en klassisk balancegang, og Tekken-skaberen Katsuhiro Harada lader til at være lidt træt af at skulle danse på denne hårfine line imellem kunstnerisk udtryk og potentielt stødende design.

I en række beskeder på Twitter fortæller Harada, at han er lidt træt af at skulle blive begrænset at tanken om at man potentielt støder nogle. Han slår dog fast, at han og hans hold vil "gøre hvad de vil".

"I'd like to challenge such a theme design.
However, the time has come when the challenge is very difficult.
Because there are people who complain about characteristic design as "This is a stereotype!"

"The individual (or culture) identity will become homogenized. Perhaps everyone around the world should just wear T-shirts and jeans. The shirts should be plain, with nothing on it. If there is a design, it could offend someone somewhere, right? "

"I've become quite tired of trying to avoid causing potential offense issues."

Har Harada ret?

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold