Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 8

Tekken 8 føjer Panda til karakterlisten

Den elskede bjørn har endnu ikke fået sin egen trailer, men er dukket op på spillets hjemmeside.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På nuværende tidspunkt er vi ret vant til at se Tekken 8-karakterer dukke op i trailere, men afsløringen af en ny tilføjelse til listen er gået lidt under radaren, eftersom bjørnen kun er blevet tilføjet på spillets hjemmeside.

Ifølge en oversættelse fra GamingBolt vil Panda akkompagnere Xiaoyu som hendes trofaste bodyguard under en rejse, der går ud på at finde Jin. Hvor denne rejse vil føre duoen hen, vil tiden vise, men det er ikke usandsynligt, at vi får flere oplysninger i en kommende trailer.

Indtil da har vi kun nogle screenshots af Panda fra hjemmesiden at gøre godt med, men det ser ud til, at bjørnen igen vil anvende teknikker, der minder om Heihachis. Tekken 8 udkommer den 26. januar 2024 til PS5, PC og Xbox Series X/S.

Tekken 8

Relaterede teksterIndlæser mere indhold