Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken: Dark Resurrection

Tekken: Dark Resurrection indtager PSP

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter en del rygter og spekulationer står det nu klart at Namcos elskede Tekken-serie tager hoppet til PSP. Namco kunne forleden løfte sløret for firmaets planer, da en talsmand fra firmaet offentliggjorde planerne om at udgive Tekken: Dark Resurrection, en remix arkade-version af Tekken 5 til PSP. Firmaet vil naturligvis gøre brug af maskinens WiFi-muligheder.

Dark Resurrection indeholder en håndfuld nye baner samt karaktererne Lili og Dragunov, som bl.a. kan ses på nedenstående plakat. Det vides endnu ikke hvornår Tekken: Dark Resurrection lanceres.

Tekken: Dark Resurrection

Relaterede tekster

Tekken Dark ResurrectionScore

Tekken Dark Resurrection

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

Jernnæve-turneringen skrumper, men mister ikke nerven. Thomas Nielsen har sat Namcos seneste skive i ryggen på sin PSP og uddelt tæsk i verdensklasse.

Tekken Dark Resurrection

Tekken Dark Resurrection

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Namcos ubestridte fighter-konge hældes ned på en UMD-skive og tilføres et par nye karakterer og baner. Tanggaard har kigget nærmere på den første kode...Indlæser mere indhold