Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Tekken World Tour 2018-finalerne finder sted til december i Amsterdam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kampspil oplever en stor renæssance i øjeblikket, i denne æra med esports-overtag. Finalerne for dette års Tekken World Tour, en verdensomspændende esports-konkurrence, er netop blevet annonceret. De 19 bedst rangerede spillere, inklusiv vinderen af Last Chance Qualifier-turneringen der finder sted ved begivenhedens første dag, står til at mødes den første weekend i december.

Ikke blot det, men hele herligheden løber af stablen i Theater Amsterdam, i Amstedam, Holland. Hvis man ikke får plads blandt de omkring 1000 andre siddende gæster, kan man dog følge med på en dedikeret stream, hvor både Last Chance Qualifiers og finalerne vil blive vist.

Det er stadig de sydkoreanske supermænd der har overtaget på verdenslisten, hvor kun Shimon "Tissuemon" Kawai fra Italien, Hoa "Anakin" Luu fra USA, og Daichi "Nobi" Nakayama fra Japan, er mønsterbrydere i top ti.

Til december skal slaget stå, om hvem der er den bedste Tekken 7-spiller i verden. I mellemtiden, kan du stifte bekendtskab med det syvende kapitel af det elskede tredimensionelle kamspil, ved at læse vores rosende anmeldelse.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold