Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Tekken World Tour vender tilbage i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bandai Namco høstede megen opmærksomhed sidste år, da de afviklede den store Tekken World Tour-turnering. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at turneringen vender tilbage i 2018.

Bandai Namco har afsløret via en pressemeddelelse, at Tekken World Tour vil blive afholdt i november i Amsterdam, men i bedste World Tour-stil vil de forskellige runder blive afholdt rundt omkring i verden først. Sæsonen kommer til at vare hele otte måneder, og det hele sparkes i gang d. 16 marts ved Final Round i Atlanta. Derfra bevæger turneringen sig videre til Californien, Texas, Illinois, Florida, Pennsylvania og Toronto. Det er dog ikke kun i det amerikanske at turneringen afholdes, for derfra kommer World Tour til Thailand, Hong Kong, Korea, Italien, Australien og England.

Spillere kan ansøge om deltagelse lige her.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold