Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Temtem

Temtem er et nyt Pokémon-lignende online-rollespil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er du træt af at Pokémon-spil aldrig kommer til andre platforme end Nintendos? Ønsker du at der kom flere af samme type spil til Switch? Jamen så har du held i sprøjten, for Crema Games, der blandt andet har stået bag Immortal Redneck, har løftet sløret for deres nye projekter, der allerede har sprunget rammerne for deres Kickstarter-kampagne med over 2.5 millioner kroner.

Spillet hedder Temtem, og på nær plagieret vis handler det om at navigere end række svævende øer, fange og træne væsener som derefter bruges til at dyste imod Gym-ledere. Desuden byder spillet på en online-verden, hvor du frit kan bytte og dyste med andre spillere.

Spillet sigter efter en Early Access-lancering til næste september, efterfulgt af en endelig udgivelse i maj 2020. Du kan se den første trailer herunder, samt læse mere om spillet på dets Kickstarter-side.

HQ
Temtem

Relaterede teksterIndlæser mere indhold