Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Tencent forventes at investere over $30 millioner i Peacekeeper Elite Esports i 2021

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Marketingsdirektøren for Tencent Interactive Entertainment Group og præsident for Peace Elite League, Leo Liao, har afsløret via en officiel meddelelse til pressen, at Peacekeeper Elite Championship vil modtage en investering på over $30 millioner, der skal gå til afvikling af Peacekeeper Elite-esportsscenen i 2021.

Peacekeeper Elite er den kinesiske version af PlayerUnknown's Battlegrounds, som har fået et massivt følge i Kina. For at sikre at scenen har rigeligt med muligheder, events og hold, så har Tencent allerede pumpet millioner ind i hele infrastrukturen, og det vil de tydeligvis fortsætte med at gøre.

Esport i Kina er signifikant større i Kina end andre steder på kloden, og holdene, arenaerne og investorerne bruger og modtager langt, langt større pengebeløb der, end i Vesten.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold